Hvem er vi?

STEALTH Induction er en dansk hvidevareproducent. Vi har en vision om at revolutionere den traditionelle køkkenbranche. Det første skridt til at opfylde denne vision er taget.
Vi har med stor succes skabt verdens første usynlige induktionskogezone, der ved hjælp af den unikke STEALTH Zone-beskyttelsesplade kan bruges og skjules efter brug.

Det vil for evigt ændre opfattelsen af, hvad en kogezone er og kan.

Filosofien

Vi har længe set forandringens vinde blæse ind over køkkenbranchen. Køkkenet som rum har gennemgået en transformation det seneste årti. Det er gået fra at være et rent arbejdsrum, hvor der kun blev lavet mad, til et levende opholdsrum. Et rum, hvor der skal være plads til kreativ leg, gastronomiske udfoldelser og hverdagens sociale liv.

Vi ønskede at bidrage til en bedre og nemmere hverdag for alle os, der ønsker at bruge vores køkkener hele dagen til et utal af forskellige formål.

STEALTH Induction - Light-up
STEALTH Induction - Light-up

Fremtiden

Fremtidens køkken er svært at spå om. Men vi arbejder hver dag på at forbedre og udvikle nye løsninger, som kan være med til at gøre hverdagen nemmere og give dig mere frihed og flere oplevelser i køkkenet.

Vores visioner for teknik, innovation og bæredygtighed er pejlemærker i vores produktudvikling.

Samtidig ønsker vi at levere branchens bedste service, og derfor sker al udvikling med vores nuværende og fremtidige kunder i fokus.

Vi arbejder konstant på nye og spændende løsninger, men vi glemmer aldrig dem, som var pionerer, dem som turde være med til at skabe en forandringer – dem som var med til at skabe en lille køkkenrevolution.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder, tips og få inspiration